De leukste outdooractiviteit start bij OUTREX

BEDRIJFSUITJES VOOR PRAKTISCH ELK BUDGET

Een bedrijfsuitje kan een hele dag duren en indien gewenst afgesloten worden met een BBQ. Ons outdoor terrein in Tilburg is ook geschikt voor grotere groepen. De kosten zijn afhankelijk van de wensen en de grote van de groep. Wij gaan daarom graag met je in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Je kunt als bedrijfsuitje ook kiezen voor een activiteit in de Biesbosch. In ons overzicht vindt je meer informatie over de motorbootspeurtocht en de Biesbosch smugglers.

Voor de echte survival experience biedt OUTREX een dag met activiteiten (eventueel met overnachting), zelf je onderkomen maken voor de nacht, je eigen potje koken boven je eigen gemaakte vuur en de volgende ochtend een afsluiting met een stoer ontbijt. Een bedrijfsuitje/teambuilding die je niet snel zult vergeten.

Indien u interesse heeft in een activiteit neemt u dan contact met ons op. We maken de programma’s op maat voor elk budget.

FAMILIEDAGEN

In overleg bepalen we de activiteiten die jullie die dag gaan beleven. Hierbij kunnen we rekening houden met leeftijd en eventuele beperkingen. Iedereen kan zo deelnemen aan de activiteiten en een fantastische dag beleven. De kosten voor een familiedag hangen af van de wensen die je hebt. We nodigen je daarom graag uit om een keer een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven. Een familiedag kan afgesloten met een BBQ.

Mochten jullie je avontuur willen zoeken in de Biesbosch dan biedt OUTREX ook daar leuke uitjes. De Biesbosch smugglers en de motorbootspeurtocht bieden beiden de mogelijkheid een superleuke dag op het water te beleven. Meer informatie over deze activiteiten zijn terug te vinden in ons overzicht.

VRIENDENWEEKEND

Willen jullie als vriendengroep (vrijgezellenfeest) een leuke en avontuurlijke dag beleven dan ben je bij OUTREX aan het juiste adres. We kunnen een halve dag, één dag of zelfs twee dagen vullen met spannende en uitdagende activiteiten waarbij we grenzen verleggen. Mocht je kiezen voor een overnachting dan bestaat de mogelijkheid dat je als groep (deel) kiest om zelf je onderkomen te bouwen. Natuurlijk kan je ook gewoon overnachten in een tentje. OUTREX heeft voldoende materiaal voor de overnachting.

Je kunt een dag afsluiten met een BBQ of kiezen om af te sluiten met OUTDOOR COOKING. Je gaat boven open vuur een lekkere pot eten koken om samen op te peuzelen.

De kosten zijn afhankelijk van jullie wensen. Mocht je interesse hebben neem dan contact met ons op en we plannen een afspraak in.

MEERDAAGSE SURVIVAL

OUTREX kan voor grote en kleine groepen een meerdaagse survival organiseren. Je gaat meerdere dagen de natuur in en leert overleven in de natuur, bouwt je eigen onderkomen (of slaapt in een tentje) en je maakt zelf vuur om op te koken.  Kortom even terug naar af en genieten van alles wat de natuur je te bieden heeft. Deze dagen zijn ook uitemate geschikt om samen met uw kind te doen. De quality time die u krijgt is uniek.

OUTREX organiseert onder andere meerdaagse survivals voor de politie en het WNF.

INTRODUCTIEDAGEN

Steeds meer scholen weten OUTREX te vinden. Voor een groot aantal scholen uit Tilburg verzorgd OUTREX inmiddels de introductiedagen. Voor een aantal scholen zelfs meerdere dagen. De programma’s zullen grotendeels in het teken staan van kennismaking en samenwerking. Mocht je geïntresseerd zijn in de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier.

BIESBOSCH MOTORBOOTSPEURTOCHT

De Biesbosch motorbootspeurtocht is een prima activiteit voor groepen. Met een vaarkaart, een fotolijst en een GPS-apparaat, varen de groepjes zelfstandig door de Biesbosch. Deze speurtocht is in overleg naar wens uit te breiden met een aantal activiteiten in de Biesbosch, (zoals bijvoorbeeld boogschieten). Ook zijn er mogelijkheden om een eenvoudige of luxe lunch aan te bieden onderweg, of een BBQ na afloop in de haven.

Je kunt bijvoorbeeld al een Biesbosch motorbootspeurtocht doen met 20 personen, vanaf €45,00 (inclusief btw) per persoon. Natuurlijk is er begeleiding en uitleg vanuit OUTREX.

Neem voor dit arrangement of vragen over dit arrangement contact met ons op via het contactformulier of telefoon.

BIESBOSCH SMOKKELSPEL

Dit is een erg leuke activiteit voor groepen. In kleine groepjes moet je zelf de route door de Biesbosch vinden om op verschillende locaties de smokkelwaar te bemachtigen. Als de smokkelwaar eenmaal is gevonden, dient de groep deze naar een andere locatie te smokkelen die aangegeven staat op de kaart. Mocht je een patrouille tegenkomen, dan moet je wat smokkelwaar inleveren op aanwijzing van de patrouille. Heb je als groep geen smokkelwaar om in te leveren, dan wordt er een groepslid gegijzeld. Deze kan later weer teruggekocht worden in ruil voor smokkelwaar. Op sommige plekken in de Biesbosch zou je zelfs te voet kunnen smokkelen om een mogelijk patrouille te ontwijken. Wie heeft er op het einde alle groepsleden nog? En wie heeft de verschillende smokkelwaar op de juiste locatie afgeleverd? De Biesbosch Smugglers kan met kano’s of met kajuitboten worden gespeeld. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij minimaal 20 personen kunnen wij deze activiteit al aanbieden vanaf €45,00 (inclusief btw)per persoon. Uiteraard is deze activiteit ook uit te breiden met een eenvoudige of luxe lunch onderweg of een BBQ na afloop in de haven. Natuurlijk is er begeleiding en uitleg vanuit OUTREX.

Neem voor dit arrangement of vragen over dit arrangement contact met ons op via het contactformulier of telefoon.

ACTIVITEITEN OP LOCATIE

OUTREX kan desgewenst ook op locatie activiteiten verzorgen. Zo heeft OUTREX onder andere wel eens voor het Zeeuws Landschap een touwbrug over een flinke eb- en vloedstroom gebouwd voor een teambuilding, verschillende activiteiten voor een aantal Rotary-clubs in Limburg en een abseil vanuit een oude brandweertoren voor de regionale Veteranendag Brabant. Of wat dacht je van een boogschiet-workshop op locatie? Bij OUTREX is veel mogelijk. Overleg gerust met ons.