SCHOOLACTIVITEITEN

Wat is er nou leuker dan klassenuitjes, introductiedagen en andere schoolactiviteiten buiten te houden? Als het weer niet te veel tegen zit, zullen de leerlingen of studenten er des te meer van genieten. Op het prima bereikbare outdoor-terrein van OUTREX in het Stadsbos 013 te Tilburg kunnen tal van (spannende en uitdagende) activiteiten plaatsvinden.

OUTREX kan de introductiedagen, schoolkampen, klasse activiteiten en individuele weerbaarheidstrainingen verzorgen. Uiteraard houden we rekening met de samenstelling en leeftijd van de groep.
Of het nu om basis-, middelbaar-, beroeps- of speciaal onderwijs gaat, OUTREX heeft een passende invulling en begeleiding.

De avontuurlijke schoolactiviteiten zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens heel erg leerzaam. De leerlingen leren elkaar op een speelse manier te vertrouwen, leren beter samen te werken of leren elkaar gewoon kennen.
Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek om de wensen voor schoolactiviteiten in de buitenlucht te bespreken. Samen kijken we naar alle mogelijkheden, om zo te komen tot het ideale programma.

Een afspraak maken kan via het contactformulier of telefonisch. Wij vragen dan wel om je begrip als we je niet direct te woord kunnen staan wanneer we met de begeleiding van een activiteit bezig zijn.

BEDRIJFSUITJES VOOR PRAKTISCH ELK BUDGET

Een bedrijfsuitje kan een hele dag duren en indien gewenst afgesloten worden met een BBQ. Ons outdoor terrein in Tilburg is ook geschikt voor grotere groepen. De kosten zijn afhankelijk van de wensen en de grote van de groep. Wij gaan daarom graag met je in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Je kunt als bedrijfsuitje ook kiezen voor een activiteit in de Biesbosch. In ons overzicht vindt je meer informatie over de motorbootspeurtocht en de Biesbosch Smugglers.

Voor de echte survival experience biedt OUTREX een dag met activiteiten (eventueel met overnachting zelf je onderkomen maken voor de nacht), je eigen potje koken boven je eigen gemaakte vuur en de volgende ochtend een afsluiting met een stoer ontbijt. Een bedrijfsuitje/teambuilding die je niet snel zult vergeten.

Indien u interesse heeft in een activiteit neemt u dan contact met ons op. We maken de programma’s op maat voor elk budget.

FAMILIEDAGEN

In overleg bepalen we de activiteiten die jullie die dag gaan beleven. Hierbij kunnen we rekening houden met leeftijd en eventuele beperkingen. Iedereen kan zo deelnemen aan de activiteiten en een fantastische dag beleven. De kosten voor een familiedag hangen af van de wensen die je hebt. We nodigen je daarom graag uit om een keer een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven. Een familiedag kan afgesloten met een BBQ.

Mochten jullie je avontuur willen zoeken in de Biesbosch dan biedt OUTREX ook daar leuke uitjes. De Biesbosch Smugglers biedt de mogelijkheid een superleuke dag op het water te beleven. Meer informatie over deze activiteiten zijn terug te vinden in ons overzicht.

VRIENDENGROEP

Willen jullie als vriendengroep (vrijgezellenfeest) een leuke en avontuurlijke dag beleven dan ben je bij OUTREX aan het juiste adres. We kunnen een halve dag, één dag of zelfs twee dagen vullen met spannende en uitdagende activiteiten waarbij we grenzen verleggen. Mocht je kiezen voor een overnachting dan bestaat de mogelijkheid dat je als groep kiest om zelf je onderkomen te bouwen. Natuurlijk kan je ook gewoon overnachten in een tentje. OUTREX heeft voldoende materiaal voor de overnachting.

Je kunt een dag eventueel afsluiten met heerlijke een BBQ.

De kosten zijn afhankelijk van jullie wensen. Mocht je interesse hebben neem dan contact met ons op en we plannen een afspraak in.

MEERDAAGSE SURVIVAL

OUTREX kan voor grote en kleine groepen een meerdaagse survival organiseren. Je gaat meerdere dagen de natuur in en leert overleven in de natuur, bouwt je eigen onderkomen (of slaapt in een tentje) en je maakt zelf vuur om op te koken. Kortom even terug naar af en genieten van alles wat de natuur je te bieden heeft. Deze dagen zijn ook uitermate geschikt om samen met uw kind te doen. De quality time die u krijgt is uniek.

OUTREX heeft ook meerdaagse survivals georganiseerd voor de politie en het Wereld Natuur Fonds.

BIESBOSCH SMOKKELSPEL

Dit is een erg leuke activiteit voor groepen. In kleine groepjes moet je zelf de route door de Biesbosch vinden om op verschillende locaties de smokkelwaar te bemachtigen. De smokkelwaar bestaat uit verschillende voorwerpen, en elk voorwerp is een bepaald aantal punten waard. Combinaties van verschillende smokkelwaar zijn nog meer punten waard.

Mocht je een patrouille tegenkomen, dan moet je wat smokkelwaar inleveren op aanwijzing van de patrouille. Heb je als groep geen smokkelwaar om in te leveren, dan wordt er een groepslid op de foto gezet. Deze kan later afgekocht worden in ruil voor smokkelwaar. Op sommige plekken in de Biesbosch zou je zelfs te voet kunnen smokkelen om een mogelijk patrouille te ontwijken.

Wie heeft er op het einde alle groepsleden nog? En wie heeft het meeste aantal punten? De Biesbosch Smugglers kan met kano’s of met kajuitboten worden gespeeld. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij minimaal 20 personen kunnen wij deze activiteit al aanbieden vanaf €55,00 (inclusief btw)per persoon. Uiteraard is deze activiteit ook uit te breiden met een eenvoudige of luxe lunch onderweg. Natuurlijk is er begeleiding en uitleg vanuit OUTREX.

Teambuilding

Teambuildingsdagen saai? Bij ons niet. Wij combineren met training met outdoor activiteiten op een goed en veilig outdoor terrein. Tijdens onze Teambuildingsdagen staat samenwerken centraal. Na deze leuke en enthousiaste dag voor iedereen kunnen ze er weer tegen aan. Deze dag verzorgen wij in overeenstemming met uw wensen. De prijs valt altijd binnen uw budget.

ACTIVITEITEN OP LOCATIE

OUTREX kan desgewenst ook op locatie activiteiten verzorgen. Zo heeft OUTREX onder andere wel eens voor het Zeeuws Landschap een touwbrug over een flinke eb- en vloedstroom gebouwd voor een teambuilding, verschillende activiteiten voor een aantal Rotary-clubs in Limburg georganiseerd en een abseil vanuit een oude brandweertoren voor de regionale Veteranendag Brabant. Of wat dacht je van een boogschiet-workshop op locatie? Bij OUTREX is veel mogelijk. Overleg gerust met ons.
Waarom kies je voor outrex