De leukste outdooractiviteit start bij OUTREX

ROTS & WATER

De training Rots & Water is vooral bedoeld voor kinderen en jeugd. Na de training zullen zij zich over het algemeen beter in balans voelen en daarmee weerbaarder worden binnen de maatschappij.

AGRESSIE EN VEILIGHEID

Heeft u personeel wat contact heeft met klanten, bijvoorbeeld aan de balie of als telefoniste? Dan kan het zijn dat uw personeel te maken krijgt met lastige klanten. OUTREX heeft trainingen welke inzicht geeft in uw eigen spanning, de spanning van de klant en hoe u als bedrijf/instelling  of medewerker met deze agressie om kunt gaan.

Bij het trainen in de omgang met lastige en agressieve klanten vormt dit drieluik een belangrijk geheel. Wij trainen niet alleen in hoe u met technieken de klant aan kunt spreken maar we trainen ook uw personeel hoe zij met interne spanning om kunnen gaan. Dat is zeker zo belangrijk want als uw personeel reageert vanuit emotie dan is het aanspreken van de klant op zijn gedrag nooit 100% effectief en kan in het ergste geval leiden tot een escalatie in agressie.

OUTREX maakt samen met u een programma wat kan van een dagdeel tot een 1, 2 of 3 daagse training. Deze training kan bestaan uit praktijktraining maar ook een combinatie van een digitale training met praktijk is mogelijk.

OVERVAL TRAINING

Een overval is altijd een traumatische ervaring voor uw uzelf of uw personeel. Maar daarnaast is een overval ook gevaarlijk. De overvaller zit hoog in zijn emotie en heeft weinig tot niets nodig om te exploderen in agressie. Met alle mogelijke gevolgen…..

OUTREX geeft een training waarin u leert hoe te handelen in geval van een overval. Deze training is gebaseerd op de-escalatie en het voorkomen van het oplopen van spanning bij de overvaller. U leert te luisteren naar instructies en zorgt voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw mede collega’s en eventueel aanwezige klanten.

Het is een intensieve training die wij graag eerst met u doornemen. De training kan gegeven worden met meerdere trainers en trainingsacteurs. Het is daarom van belang te weten wat u in uw werkomgeving kunt verwachten zodat we de juiste training neer kunnen zetten.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

U voelt zich onzeker om iemand aan te spreken op zijn gedrag?

U kunt uw agressie niet goed reguleren en laat uw emotie te lang oplopen?

U durft niet……….

OUTREX geeft individuele weerbaarheidstrainingen. U leert omgaan met interne emotie, agressie en leert hoe deze processen intern bij u werken. U leert wat er gebeurd als u zelf niet ingrijpt in uw eigen spanning.

OUTREX gaat met u op zoek naar uw eigen interne waarschuwingssignaal als de spanning op gaat lopen. U leert omgaan met deze spanning/agressie. U krijgt handige en nuttige tips de ander aan te spreken op het gedrag wat bij u spanning oproept. U leert juiste doelen te stellen. Dit alles zal helpen u zekerder te voelen zodat u wel durft…….

Kosten voor deze training zijn persoonsafhankelijk. Wij bespreken de prijs graag met u in een persoonlijk gesprek zodat we binnen uw budget kunnen blijven.

TRAINING MET OUTDOOR

Bedrijfstrainingen zijn saai? In een muffe vergaderzaal zitten en wachten tot het 17 uur wordt?

Niet nodig. OUTREX kan een bedrijfstraining combineren met outdoor activiteiten waardoor de theorie gecombineerd en gekoppeld worden aan uitdagende en leuke oefeningen. Dit alles in een bosrijke omgeving en succes verzekerd voor een leuke en leerzame training waar uw medewerkers nog jaren over praten.

Deze dag verzorgen wij in overeenstemming met uw wensen. De prijs valt altijd binnen uw budget.

WORKSHOPS

OUTREX verzorgt workshops over alle trainingen die wij verzorgen. In onze workshops gaan we met deelnemers snuffelen aan de kernpunten van een training en worden ze uitgedaagd na te denken over bijvoorbeeld de voordelen tijdens het werk. De prijs voor een workshop hangt af van de tijd die we, in overleg met u, bezig zijn.

BEDRIJFSTRAINING

Geen enkele training bij OUTREX is standaard. Een training wordt altijd op maat geschreven voor de opdrachtgever. Hierbij luisteren we naar de behoefte van u en de leerbehoefte van de deelnemers.
Per opdracht krijgt u altijd een maatcontract en de daarbij behorende offerte prijs.

Een indicatie van trainingsprijzen:

  • Dagdeel training zonder acteur € 750,-
  • Dagdeel training met acteur € 1250,-
  • Workshop € 125,- per uur per trainer

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, vul dan het contactformulier op de website in. Bellen kan ook, maar het kan zijn dat we bezig zijn met een activiteit en u moeilijk direct te woord kunnen staan. Daarvoor vragen wij dan uw begrip. Ons telefoonnummer is 06-55817201.